Our Ingredients

Rice

Ris har i tusentals år använts dagligen i hela Asien som huvudingrediens i deras kost, just på grund av alla vitaminer ris naturligt erbjuder. Ris är bland annat rik på Omega 3-6-9 och berikat med en mycket hög nivå av Vitamin E.

Thann har då velat ta fram alla fördelar riset har och vetenskapligt ta fram och bibehålla näringsämnet i riset, och använda det i våra produkter.

Regenistem Rice Extract

Thann använder det senaste bioteknologiska systemet för att ta fram de aktiva ingredienserna i Himalayana Red Rice, (det är det som kallas Regenistem Rice Extract) som innehåller de högsta antioxidativa egenskaperna. De hjälper att föryngra huden på en helt annan nivå. Den förbättrar även hudens barriärfunktion samt återställer hudens naturliga fuktbalans.

Rice Bran oil

Rice bran oil  kommer ifrån det hårda yttre lagret från riskornet, som ger långvarig återfuktning från dess fettsyror. Det innehåller också antioxidant som förhindrar tidigt åldrande och ger naturligt solskydd för din hud. Det är också den enda naturliga oljan som innehåller den unika gamma oryzanol som har ett vitamin E näringsvärde, som är “47 gånger mer än vad olivolja har i samma mängd”

Shiso

Asiatiska örtläkare har märkt att Shiso Plants (Perilla) har en förmåga att överleva under de mest extrema torkan och klimatförhållandena. Samt uppmuntra andra växter runt om sig att växa. Shiso har blivit en viktig ingrediens i mat för dess helande krafter.
Thann har ägnat månader åt att låsa upp miraklet Shiso. De innehåller olika nyttiga ämnen för huden som återfuktar, skydda och återuppliva hudceller.

Nano Shiso Extract

Från den avancerade nanoteknologin i Japan har de producerat nanometerstora partiklar från Perilla som kan penetrera sig djupt in i huden för bäst resultat. (kallas Nano Shiso-Extrakt)
Nano Shiso-extrakt innehåller mycket vitamin A, för att vara tydlig, alltså 300 gånger mer än vad Kiwi innehåller. Och 160 gånger så mycket vitamin C finns det i nano shiso extraktet än vad det innehåller i citron i samma mängd. Inte bara det shiso-extraktet innehåller även ämnen som hjälper till att återfukta, skydda och återuppliva hudceller.